Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Wie ben ik?

  Mijn naam is Eva en ik ben gebeten door fotografie.

  Acht jaar was ik toen één van mijn zussen een fototoestel kreeg. Het kon niet veel: alleen foto’s nemen en flitsen. Toch was ik erdoor gebeten. Ik deed niets liever dan stiekem haar toestel nemen en foto’s maken. Die ik dan ook liet ontwikkelen bij de fotograaf uit de buurt. Dagenlang wachtte ik vol ongeduld op het resultaat. Zo ging dat in die tijd 😊

  💫 Toverjuf
  In mijn tienerjaren, bleef ik geboeid door foto’s en fotografie. Ik zorgde zelfs voor een extra centje om méér te kunnen doen en weten. Zo werd ik zwemjuf bij de sportdienst van Gent. Alle vakanties en weekends bracht ik door in het zwembad. Ik leerde er de kleintjes op een speelse manier zwemmen. Met mijn toverstaf dompelde ik hen onder in een fantasiewereld. Ik vond het tof en zij ook. Zo werd ik dus de ‘toverjuf’.

  💫Toverfoto's van je schat
  Nu heb ik van toveren en foto’s mijn beroep gemaakt. Ik vind het superleuk om met kinderen te werken. Samen lachen, spelen, gek doen, en soms ook een traantje laten. Daar ben ik sterk in. Ik stel de kinderen op hun gemak. Zo komt hun schoonheid naar boven. Puur, echt en spontaan. Het resultaat? Foto’s die de persoonlijkheid van jouw (b)engeltje perfect weerspiegelt.