Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woordje uitleg

Wacht niet te lang ! Voor je het weet zijn ze het huis uit.

Kinderen groeien als kool, voor je het weet zijn ze uit hun kinderschoenen gegroeid. Daarom helpt Bibi & Balou jou om die schattige en speelse kinderjaren vast te leggen. Bibi & Balou is gespecialiseerd in kinderfotografie tot en met 12 jaar. Voor elke leeftijd vindt Bibi & Balou de ideale setting en sfeer voor de perfecte fotoshoot. Voor een unieke herinnering aan die pasgeboren spruit, eerste stapjes of om welk reden dan ook, Bibi & Balou staat voor jou klaar.

Wie ben ik?

Mijn naam is Eva en ik ben gebeten door fotografie.

Acht jaar was ik toen één van mijn zussen een fototoestel kreeg. Het kon niet veel: alleen foto’s nemen en flitsen. Toch was ik erdoor gebeten. Ik deed niets liever dan stiekem haar toestel nemen en foto’s maken. Die ik dan ook liet ontwikkelen bij de fotograaf uit de buurt. Dagenlang wachtte ik vol ongeduld op het resultaat. Zo ging dat in die tijd 😊

💫 Toverjuf
In mijn tienerjaren, bleef ik geboeid door foto’s en fotografie. Ik zorgde zelfs voor een extra centje om méér te kunnen doen en weten. Zo werd ik zwemjuf bij de sportdienst van Gent. Alle vakanties en weekends bracht ik door in het zwembad. Ik leerde er de kleintjes op een speelse manier zwemmen. Met mijn toverstaf dompelde ik hen onder in een fantasiewereld. Ik vond het tof en zij ook. Zo werd ik dus de ‘toverjuf’.

💫Toverfoto's van je schat
Nu heb ik van toveren en foto’s mijn beroep gemaakt. Ik vind het superleuk om met kinderen te werken. Samen lachen, spelen, gek doen, en soms ook een traantje laten. Daar ben ik sterk in. Ik stel de kinderen op hun gemak. Zo komt hun schoonheid naar boven. Puur, echt en spontaan. Het resultaat? Foto’s die de persoonlijkheid van jouw (b)engeltje perfect weerspiegelt.

Hoe ga ik te werk

Bij Bibi & Balou vind ik het belangrijk dat jouw kind zichzelf kan zijn, hierbij zorg ik voor een ongedwongen, vrolijke sfeer. Op deze manier zullen de foto’s de persoonlijkheid van jouw engeltje
(of bengeltje) perfect weerspiegelen. Een lach, een traan, bij Bibi & Balou ga ik voor spontaniteit.

Hoe lang duurt een studio sessie?

Een studio sessie neemt ongeveer één uur in beslag. We beginnen dit uur met een kleine kennismaking waarbij ik jullie rondleid in de studio en even laat rondkijken. Na deze introductie gaan we de komende 45 minuten over tot het nemen van foto's van jullie deugniet. In die 45 minuten staat jullie kind centraal.

Prijzen

Een studio opname bij Bibi & Balou kost €175.


Wat krijgen jullie voor die prijs?

 

Alle geslaagde digitale foto's worden via WeTransfer naar jullie doorgestuurd, dit zijn de onbewerkte, ruwe diamantjes.

Uit deze foto’s kunnen jullie dan 10 foto’s kiezen die jullie graag uitgeprint zouden willen hebben. Deze foto’s zal ik vervolgens bewerken. Denk hierbij aan kleuraanpassingen, effecten zoals sepia of zwart-wit.

Deze bewerkte foto's worden geprint op formaat 15 x 15 cm en in een leuk doosje opgestuurd.

De foto's krijgen jullie overigens ook doorgestuurd via WeTransfer in hoge resolutie. Zodat jullie de foto’s later altijd kunnen laten uitprinten in het gewenste formaat.